Rentoutusvalmennus

Rentoutusvalmennuksessa  vahvistetaan voimavarojasi rentoutumisen ja positiivisten mielikuvien avulla.

Rentoutusharjoitukset lisäävät itsetuntemustasi ja selviytymistä erilaisissa elämän muutostilanteissa.

Käytännössä ohjatussa rentoutuksessa opit rentouttavaa hengitystä, vahvistat kehon ja mielen yhteyttä. Rentoutumistaitosi on mahdollista kehittyä niin, että pystyt käyttämään sitä jatkossa itsenäisesti ja se voi tulla osaksi arjen hyvinvointiasi. Rentoutuminen vahvistaa terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua.

Rentoutumisella on tutkitusti  runsaati positiivisia psyykkisiä ja fyysisiä vaikutuksia .  Se purkaa stressiä ja vähentää kuormitusta. Rentoutuminen poistaa lihasjännitystä,  rauhoittaa sydämen sykettä, laskee verenpainetta ja tasapainottaa elimistön toimintoja.

Rentoutumisen vaikutukset näkyvät esimerkiksi parempana unena, kiputuntemusten vähenemisenä, parempana kykynä oppia ja omaksua asioita sekä selvitä haastavista tilanteista elämässä. Rentoutumisen vaikutukset tuntuvat välittömästi virkistyneenä ja levollisena olotilana.

Rentoutusvalmennus sisältää alkukeskustelun ja rentoutuksen, joka toteutetaan musiikin, mielikuvien ja erilaisten vahvistavien ja myönteisten mielikuvien avulla yksilöllisesti, juuri sinulle.